Reserveer

Praktische informatie

Koken aan huis en/of kleine cateringopdracht

Elk gerecht bespreek ik graag in open dialoog met je. Welke wensen heb je ? Welke keuken streef je na ? Welke producten verkies je ? Wens je ook drank of niet ?

Graag nemen wij ook even de modaliteiten door met elkaar: een gezinskeuken met een vierpitsuur en een oven volstaat reeds in veel gevallen.

Kookworkshops

Een kookworkshop (aan huis) duurt gemiddeld 3 uur. In die tijd koken jullie. Alle ervaringen en bereidingen worden ook in groep beleefd, gedeeld en geproefd.
Afhankelijk van de bereidingstijd van de recepten en het aantal deelnemers aan de kookworkshop maken we een aantal verschillende gerechtjes klaar die samen een complete maaltijd vormen.
Standaard zorgen jullie voor de aankoop van de ingrediƫnten en het opruimen na de kooksessie. Mits meerprijs kan ik zorgen voor de boodschappen en/of de afwas.

Ook hiervoor verneem ik graag de beschikbare faciliteiten : een gezinskeuken met een vierpitsuur met oven en voldoende plaats voor ieder om te koken volstaat meestal. De ruimte op zich telt niet zozeer mee, het gezellig karakter speelt ook een rol binnen de totaalbeleving. Samen koken en gezellig tafelen wisselen elkaar immers af.

Contacteer me via mail (info@sofraya.be) of bel me (0474 27 20 03)